Skip to content

Eyebrow lamination

Maak je wenkbrauwen expressiever door bij ons een afspraak te maken voor een eyebrow tint. Bij Lashroom passen we professionele methoden toe om jou te helpen aan de ideale wenkbrauwen. Wil je wenkbrauwen die opvallen, aan al je wensen voldoen perfect bij je gezicht passen? Kies dan voor een eyebrow tint.

Voor 12:00 besteld = vandaag verzonden! ★★★★★ 5 star review on Google Salon afspraken vaak dezelfde dag mogelijk Voor 12:00 besteld = vandaag verzonden! ★★★★★ 5 star review on Google Salon afspraken vaak dezelfde dag mogelijk Voor 12:00 besteld = vandaag verzonden! ★★★★★ 5 star review on Google Salon afspraken vaak dezelfde dag mogelijk
Voor 12:00 besteld = vandaag verzonden! ★★★★★ 5 star review on Google Salon afspraken vaak dezelfde dag mogelijk Voor 12:00 besteld = vandaag verzonden! ★★★★★ 5 star review on Google Salon afspraken vaak dezelfde dag mogelijk Voor 12:00 besteld = vandaag verzonden! ★★★★★ 5 star review on Google Salon afspraken vaak dezelfde dag mogelijk

Wat is eyebrow lamination?

Staan de haartjes van je wenkbrauwen allemaal een andere kant op? Een goede manier om ze in de juiste richting te krijgen, is door bij ons een afspraak te maken voor een eyebrow lamination. Warrige wenkbrauwhaartjes kunnen tot veel ergernis leiden, maar hier bestaat gelukkig een effectieve oplossing voor. Bij een eyebrow lamination worden de haartjes zo gemodelleerd dat ze gedurende een lange periode de juiste kant op richten. Hierdoor ogen je wenkbrauwen stukken netter en voller.

Hoe werkt eyebrow lamination?

Om de haartjes langdurig in de juiste richting te krijgen, gebruiken we een speciale lotion. Het is vooral belangrijk dat de haartjes de juiste kant op blijven richten. Daar is de lotion voor. Hiermee worden de haartjes als het ware vastgezet. Hier heb je zo’n zes tot acht weken plezier van. Nadat de lotion is aangebracht, kammen we de haartjes in de juiste positie. De exacte duur van de behandeling kan verschillen, maar gemiddeld neemt een eyebrow lamination ongeveer veertig minuten in beslag.

Voor wie is deze behandeling geschikt?

Het is goed om te weten dat de behandeling met name geschikt is voor mensen met dikkere, langere en gekrulde wenkbrauwhaartjes. Mochten de haartjes wat dunner en korter zijn, heeft de behandeling weinig effect. Waarschijnlijk heb je de behandeling dan niet eens nodig. We bieden verschillende andere behandelingen aan waar je wellicht meer aan hebt. Zo kunnen we je wenkbrauwen bijvoorbeeld voller laten ogen met behulp van een eyebrow tint. Ook voor airbrush brows kun je bij ons terecht.

Behandelingen combineren

Een belangrijk voordeel van eyebrow lamination is dat je je wenkbrauwen voller kunt laten lijken, gewoon met je eigen natuurlijke wenkbrauwhaartjes. Wil je het beste resultaat bereiken? Wellicht kun je de eyebrow lamination dan combineren met een van onze andere behandelingen. Vaak geeft de eyebrow lamination zelf al het gewenste resultaat, maar het is zeker een optie om ook een eyebrow tint of eyebrow wax in te plannen. Weet dat wij je hier uitstekend over kunnen adviseren.

Maak vandaag nog een afspraak

Wil je je wenkbrauwen perfectioneren met behulp van een eyebrow lamination? Dan zit je hier goed. Bij Lashroom weten we precies wat we moeten doen om alles uit jouw wenkbrauwen te halen. Of je je wenkbrauwen nu een diepere kleur wilt geven of je wenkbrauwhaartjes de juiste richting op wilt laten zetten, we helpen je graag. Plan vandaag nog een afspraak in.

×