Skip to content

Over ons

Hoge kwaliteit ★★★★★ 5 star review on Google Hoge kwaliteit Snelle levering Snelle levering Hoge kwaliteit ★★★★★ 5 star review on Google Betrouwbaar Hoge kwaliteit Snelle levering
Hoge kwaliteit ★★★★★ 5 star review on Google Hoge kwaliteit Snelle levering Snelle levering Hoge kwaliteit ★★★★★ 5 star review on Google Betrouwbaar Hoge kwaliteit Snelle levering

Over ons

Lashroom is een professionele salon waar je terechtkunt voor perfecte wimpers of wenkbrauwen, een webshop waar je alles kunt vinden wat je nodig hebt voor het plaatsen van wimpers én een plek waar je de nodige skills leert op het gebied van wimperextensions. Wij vertellen je graag hoe Lashroom heeft kunnen uitgroeien tot een succesvol beautybedrijf.

Wat is Lashroom?

Lashroom is ontstaan vanuit passie. Deze passie hebben we weten om te zetten naar het mooie beautybedrijf dat Lashroom vandaag de dag is. Lashroom is niet alleen een salon, maar ook een plek waar we onze passie met je delen. Dat laatste doen we door je hoogwaardige producten en een uitgebreid trainingsprogramma aan te bieden. Je kunt bij Lashroom worden ontzorgd door een ervaren styliste of zelf aan de slag gaan. Wij laten je graag ontdekken hoe mooi dit vak is.

Tevreden klanten
100 +
Succesvolle behandelingen
1000 +
Diensten Lashroom

Kwalitatieve producten om prettig te kunnen werken

Onze webshop is het resultaat van onze passie voor wenkbrauw- en wimperstyling. De reden waarom we je deze producten aanbieden, is omdat we het belangrijk vinden dat jij als wimperstylist prettig kunt werken. Met onze ervaring weten we precies welke producten goed van pas kunnen komen bij het perfectioneren van wimpers. Wij zorgen ervoor dat jouw beautycollectie helemaal compleet is. Of je nu op zoek bent naar tweezers die geschikt zijn voor een specifieke methode of een hoogwaardige wimperborstel, bij ons ben je aan het goede adres.

Wij weten precies wat je nodig hebt

Wij gebruiken onze passie, kennis, ervaring en vaardigheden om jou de kwaliteit aan te bieden die je verdient. Bij Lashroom hebben we kennis van zaken, doe daar vooral je voordeel mee. Wanneer je een afspraak maakt in onze salon, doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat jij met een tevreden gevoel naar huis gaat. Als je een product uit onze webshop bestelt of deelneemt aan een trainingsprogramma, willen we zeker weten dat dit het beste in jou naar boven haalt.

 

Maak vooral gebruik van onze expertise door een behandeling te boeken, deel te nemen aan een van de trainingsprogramma’s of rond te kijken in de webshop. Mocht je hier graag meer over willen weten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Wij delen onze passie met jou

Bij Lashroom geloven we dat iedereen het in zich heeft om de perfecte wimpers te creëren. We willen onze passie dan ook graag aan je doorgeven met behulp van een trainingsprogramma. Dit geeft ons de kans om jou te leren hoe je gevorderde technieken toepast, kwalitatieve materialen herkent en op de juiste manier omgaat met wimperlijm. Het kan zomaar zo zijn dat je na het doorlopen van een van onze trainingsprogramma’s je eigen salon kunt beginnen.

×