Skip to content

Wimper tweezer

Wimper tweezers zijn pincetten die speciaal gemaakt zijn voor het zetten van wimpers. Lashroom heeft een uitgebreide selectie tweezers. Dankzij de fijne punten kun je wimperextensions makkelijk vasthouden, positioneren en plaatsen. Maar ook bieden we tweezers aan waarmee je de natuurlijke wimpers eenvoudig kunt isoleren, zodat het makkelijker wordt om de extensions te zetten. Het maakt niet uit met wat voor wimperextensions jij graag werkt, in ons assortiment vind je altijd geschikte tweezers. 

Gratis verzending vanaf €50 10% korting op je eerste aankoop Gratis verzending vanaf €50 10% korting op je eerste aankoop Gratis verzending vanaf €50 10% korting op je eerste aankoop Gratis verzending vanaf €50 10% korting op je eerste aankoop
Gratis verzending vanaf €50 10% korting op je eerste aankoop Gratis verzending vanaf €50 10% korting op je eerste aankoop Gratis verzending vanaf €50 10% korting op je eerste aankoop Gratis verzending vanaf €50 10% korting op je eerste aankoop

In het assortiment van Lashroom vind je tal van verschillende wimper tweezers. Zo hebben we rechte pincetten, maar ook gebogen pincetten. We hebben zelfs tweezers met verschillende soorten curves om uit te kiezen. Zo vind je in onze webshop altijd de perfecte tools voor het zetten van wimpers, ongeacht je persoonlijke voorkeuren en het soort extensions waar je mee
werkt.

Shop nu
fiber tip tweezers

Fiber tip tweezers lashroom

Bij Lashroom ben je niet alleen verzekerd van een uitgebreid assortiment, maar ook van de hoogste kwaliteit. Wij hebben zelf een wimpersalon in Almere en beschikken over jarenlange ervaring. We weten dan ook precies wat voor materiaal je als wimperspecialist nodig hebt en graag gebruikt.

Benieuwd welke wimper tweezer jij nodig hebt? Per tweezer vind je een uitgebreide beschrijving. Daarnaast kun je ook altijd contact met ons opnemen als je graag persoonlijk advies krijgt. 

Tweezers pink

Gemaakt van duurzaam roestvrij staal, is de T12 Tweezer bestand tegen dagelijks gebruik en sterilisatie. Hierdoor blijft hij langdurig betrouwbaar.

Bekijk ook

Niet alleen bieden wij de beste wimper tweezers aan, maar ook voor alle andere benodigdheden ben je bij ons aan het juiste adres. Zo kun je bij ons ook wimper extensions, lijm en wimperborstels bestellen. Al deze materialen zijn van de hoogste kwaliteit. Goed om te weten is dat je ook bij ons terechtkunt voor cursussen en training onderdelen. Wil je leren om wimpers te zetten of wil je jouw vaardigheden verbeteren? Dan ben je bij Lashroom aan het juiste adres.

Fiber tip tweezers

Als je op zoek bent naar de juiste fiber tip tweezers, zit je hier goed. Lashroom heeft een ruime collectie aan tweezers. Of je nu het zetten van wimperextensions onder de knie wilt krijgen en daarvoor een specifieke tweezer nodig hebt of de set in je eigen salon compleet wilt maken, wij kunnen je uitstekend van dienst zijn.

Ontdek het gebruiksgemak van fiber tip tweezers

Bij het zetten van wimperextensions is het essentieel dat je een hoogwaardige tweezer gebruikt. Een goede tweezer geeft voldoende grip, zodat jij de extensions zonder problemen op de juiste plek kunt krijgen. In ons assortiment vind je diverse fiber tip tweezers. Deze tweezers liggen lekker in de hand en bieden een uitstekende grip. Dat komt omdat ze voorzien zijn van een extra laagje metaal waar ribbels in zijn verwerkt. Als je eenmaal een tweezer hebt met een goede grip, volgt de rest vanzelf.

Altijd de juiste tweezer

We bieden in onze webshop verschillende soorten fiber tip tweezers aan. Het komt erop neer dat we voor iedere techniek wel een tweezer hebben die daar uitstekend voor is geschikt. Als je bijvoorbeeld aan de slag wilt gaan met strip fans en de pinch-techniek, hebben wij een booth tweezer voor je. Of ben je op zoek naar een tweezer waarmee je de natuurlijke wimpers makkelijk mee kunt isoleren? Dan kunnen wij je helpen aan bijvoorbeeld een J curve tweezer.

Bij ons vind je precies wat je nodig hebt

Bij Lashroom hebben we op basis van onze ruime ervaring en expertise een uitgebreid assortiment aan fiber tip tweezers samengesteld. Wij weten precies welke tweezers ideaal zijn voor het zetten van wimperextensions. Al onze tweezers zijn dan ook handgetest. Mocht je twijfelen over welke tweezer je precies nodig hebt, laat het ons dan vooral weten. We voorzien je graag van advies.

×