Skip to content

Upperlip wax

Wil je je effectief afrekenen met haartjes op je bovenlip? Kies dan voor een upperlip waxbehandeling bij Lashroom. Wij helpen je aan een zachte, gladde gezichtshuid. Maak gebruik van onze expertise door een afspraak in te plannen. Bij ons ben je verzekerd van het beste resultaat, uitstekende service en deskundig advies.

Voor 12:00 besteld = vandaag verzonden! ★★★★★ 5 star review on Google Salon afspraken vaak dezelfde dag mogelijk Voor 12:00 besteld = vandaag verzonden! ★★★★★ 5 star review on Google Salon afspraken vaak dezelfde dag mogelijk Voor 12:00 besteld = vandaag verzonden! ★★★★★ 5 star review on Google Salon afspraken vaak dezelfde dag mogelijk
Voor 12:00 besteld = vandaag verzonden! ★★★★★ 5 star review on Google Salon afspraken vaak dezelfde dag mogelijk Voor 12:00 besteld = vandaag verzonden! ★★★★★ 5 star review on Google Salon afspraken vaak dezelfde dag mogelijk Voor 12:00 besteld = vandaag verzonden! ★★★★★ 5 star review on Google Salon afspraken vaak dezelfde dag mogelijk

Reken af met onzekerheid

In principe is het heel normaal om als vrouw een beetje haar op je bovenlip te hebben. Dit kan geen kwaad, maar kan toch zorgen voor onzekerheid. Een snelle manier om van dat onprettige gevoel af te komen, is door je bovenlip te laten harsen. Of misschien ben je helemaal niet onzeker en wil je je gezichtshuid gewoon gladder maken. Om wat voor reden je ook af wilt van de haartjes op je bovenlip, wij kunnen je uitstekend van dienst zijn met een professionele upperlip waxbehandeling.

Waarom waxen?

Onze waxbehandeling is de ideale oplossing voor ongewenste haartjes op je bovenlip. Het langdurige resultaat is het belangrijkste voordeel. We raden het af om de haartjes af te scheren. De haartjes zullen namelijk snel weer teruggroeien. Bovendien zorgt scheren voor stoppels, wat door vrouwen over het algemeen niet als prettig wordt ervaren. Wij bieden je een behandeling met een langdurig resultaat.

Upperlip wax

Hoe verloopt de behandeling?

Wij gebruiken een speciale wax om je bovenlip te harsen. Waxen is op zichzelf vrij eenvoudig, dat betekent echter niet dat iedereen dit kan. Als je dit overlaat aan een van onze professionals, weet je zeker dat de behandeling zo pijnloos mogelijk verloopt. Natuurlijk is waxen nooit helemaal pijnloos, maar we kunnen dankzij onze professionele werkwijze wel veel ongemak voorkomen. Zo zorgen we er bijvoorbeeld voor dat de wax vooral aan de haartjes en niet aan de huid hecht. De behandeling duurt zo’n vijftien minuten. Als we eenmaal klaar zijn, zal je gezichtshuid zijdezacht aanvoelen.

Kunnen we meer voor je betekenen?

Mede omdat de waxbehandeling niet veel tijd in beslag neemt, is het ideaal om deze te combineren met een van onze andere behandelingen. Mocht je bijvoorbeeld je wenkbrauwen wat meer volume willen geven, dan kun je het waxen combineren met een eyebrow tint of eyebrow lamination. Of wat dacht je van airbrush brows? Wij kunnen je uitstekend van dienst zijn. Het is niet erg als je twijfelt over welke behandeling voor jou het meest geschikt is, want wij voorzien je graag van advies.

Plan een behandeling in

Wil je je bovenlip laten harsen? Laat dat maar aan ons over. Bij Lashroom weet je zeker dat de behandeling zo pijnloos mogelijk verloopt en het mooiste resultaat geeft. Je kunt vandaag nog een afspraak inplannen. Onze stylisten weten precies wat ze moeten doen om jouw uitstraling het beste tot zijn recht te laten komen. Of je nu kiest voor een waxbehandeling of een van onze andere behandelingen, we helpen je graag.

×